Despre noi

Copilașul tău merită ce e mai bun. Copilașul tău se vrea îmbrăcat în dragoste. Cu siguranţă i-ar plăcea să fie îmbrăcat în Bombonici. Pentru că vrea să-şi trăiască din plin aventurile micuţe. Pentru că lumea sa populată de păpuşi şi maşinuţe mai trebuie îndulcită cu naturaleţe, căldură şi libertate. Le-am adunat pe toate în hăinuţele micuţe pe care le confecţionăm din marea afecţiune pentru pici voinici.

La Bombonici, totul a pornit de la un eveniment mic — pe lume a mai apărut un omuleţ. Mamica sa a dorit să-i facă hăinuţe cu propriile mâini. Hăinuţe în care s-ar simţi ca la ea în braţe. Ulterior tot acea mămică s-a gândit că ar fi bine să ofere hăinuţe la fel de drăguţe şi altor micuţi.

Pentru că asemeni copilașului tău, Bombonici s-a născut aici — ne-am rostogolit cu el în câmpuri de romaniţe, am făcut vânătăi culegând nuci, ca apoi să gustăm împreună din dulceaţa de casă a bunicii.

Bombonici e într-o minte cu copilașul tău. Şi ştie exact ce vor ăştia mici.

Tocmai pentru că suntem la fel de mici ca şi copilașul tău, avem grijă de fiecare detaliu pe care şi l-ar dori.

Am făcut astfel ca natura să fie prezentă în fiecare milimetru de hăinuţă pe care o confecţionăm. Hăinuţele Bombonici au adunat în ele miros de floricele, muguri, copilărie şi grijă maternă.

Vrem să-i fie comod. Să se poată juca şi visa liber.

Un mic detaliu de care am avut grijă e ca etichetele să fie cusute atent pe dinafara hăinuţelor, astfel încât să nu-l incomodeze pe micuţ.

Asemeni copilașului tău, Bombonici e în continuă mişcare. Confecţionăm chestii noi zi după zi. Ca să aibă de toate şi el, şi acel micuţ nou-născut, şi vecinul său lipit de scrânciob ziua-ntreagă.