Despre noi

Afacerea noastră pornește în 2004, din necesitatea personală de a ne îmbrăca puiul nou născut în haine calitative și gingașe, asemenea îmbrățișărilor părintești. Au trecut mulți ani de atunci. Bombonici a devenit o afacere de familie, pe care o creștem împreună, frați, surori dar și simpli angajați, care au ajuns parte din familia noastră în timp.

Bombonici îți îmbracă copilașul de la naștere până la grădiniță.

Astăzi în fabrica din satul Sadaclia, raionul Basarabeasca, lucrează 137 de oameni, 70% din ei sunt săteni de-ai locului, ceilalți sunt din satele vecine. Oamenii aceștia vin zilnic la muncă pe jos, pe biciclete sau cu transportul oferit de fabrică. Ei sunt adevărații creatori de hăinuțe, plăpumioare, căciulițe, dar cel mai important — valoare, pentru familiile în care produsele noastre vor ajunge ulterior.

Împreună creăm valoarea în lumea noastră mică.

Pentru noi este important ca lucrul să fie făcut ca la carte, cu răbdare și dăruință. Folosim stofe ecotex, de calitate superioară, ce vin din Turcia și Italia direct în atelierele Bombonici. De aici le preiau mâinile și ochii oamenilor noștri, care nu pot fi înlocuiți de nici un sistem automatizat, și au grijă ca toate cusăturile, dantelele, etichetele de pe haină să fie prinse astfel încât să nu deranjeze și să nu restricționeze copilul în continuă creștere și mișcare.

Folosirea acestui site presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Accept